THE SINGLE BEST STRATEGY TO USE FOR VERIFICARE ISTORIC AUTO

The Single Best Strategy To Use For verificare istoric auto

The Single Best Strategy To Use For verificare istoric auto

Blog Article

Pentru a evita cumpărarea unui vehicul deteriorat, este suficient să cumpărați un raport VIN. Nu încredințați siguranța dvs. și a celor dragi întâmplării, ci facial areați o alegere în cunoștință de cauză. Tot ce trebuie să deal withți este să introduceți numărul VIN în fereastra de căutare și veți afla ce ascunde istoricul vehiculului.

Cu toti competitorii de pe piata, poate fi dificil sa alegi cea mai buna aplicatie pentru a verifica istoricul auto

Exista doua tipuri de rapoarte despre istoricul vehiculelor: cele platite si cele gratuite. Rapoartele platite ofera informatii mai detaliate si cuprind adesea un istoric complet al masinii, dar implica un Charge suplimentar.

Este foarte crucial să știi cum a arătat vehiculul în trecut pentru a-i înțelege istoria și ca să afli despre daune sau puncte slabe.

Datele despre verificarea kilometrajului obțineți prin mesaj SMS și/sau pe adresa de e-mail menționată în cerere.

Astfel, poti evalua starea generala a vehiculului si poti fi mai increzator in achizitia pe treatment urmeaza sa o faci.

Vrei sa obtii cazierul auto? Iata treatment este noua procedura valabila din 2021! Sfaturi utile

Ne desfasuram activitatea inca din 2010; avem ani de experienta care ne-au invatat ce informatii sunt importante pentru cumparatorii de masini rulate.

four. VinAudit – Aceasta aplicatie se adreseaza in Exclusive pietei din Statele Unite si iti ofera un raport detaliat despre istoricul unui vehicul pe baza numarului de identificare al acestuia (VIN). Poti afla informatii despre accidente, rechemari si multe altele.

Aici prezentam informatii privind rechemarile la rampa facute de producatorul masinii. In cazul in care au fost inregistrate astfel de evenimente, raportul nostru arata treatment ar fi putut fi problema, efectele si potentialele reparatii facute in punctul de provider autorizat (masina ar trebui sa aiba o astfel de reparatie facuta daca problema a fost semnalata). Aratam si knowledge fabricatiei masinii, care trebuie sa fie acoperita de actiunea de remediere. autoDNA este singurul serviciu din piata care prezinta absolut toate informatiile conform descrierii anterioare.

Daca kilometrajul pare exagerat in comparatie cu starea si performanta masinii, acesta poate fi un semn ca kilometrii afisati nu mai multe informatii sunt reali.

Prin comparerea informațiilor obținute și a kilometrajului de pe tabloul de bord, puteți verifica dacă kilometrajul este authentic sau dat înapoi.

Comparand dotarile actuale ale masinii cu echiparea initiale te poate ajuta sa afli daca a avut vreun accident. Repararea unui vehicul care a fost grav avariat este costisitoare; vanzatorii vor incerca de multe ori sa faca economii prin inlocuirea echipamentului first cu echivalentele sale mai ieftine, ale caror specificatii sunt diferite. Acesta este motivul pentru treatment atunci cand cumperi o masina la mana a doua, ar trebui sa verifici intotdeauna culoarea de tapiterie, vopseaua si luneta, culoarea unor elemente precum dispozitivele de protectie, amortizoarele, oglinzi, manere, etcetera.

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Report this page